Decoweb
Meniu

Servicii Web Design

Responsive image

Creare site responsive

Decoweb web design Constanta creeaza site-uri responsive, ceea ce inseamna ca un site realizat de noi este adaptabil oricarui tip de dispozitiv de pe care respectivul site este vizualizat, smartphone, laptop, tableta sau monitor obisnuit.
Abordarea RWD este recomandata de Google si, in general, de toate motoarele de cautare drept o masura de optimizare obligatorie, menita sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza corect continutul oricarui website.

Creare LOGO pentru site

Pentru actualul sau viitorul site, Decoweb Constanta va creeaza un LOGO care sa se potriveasca cu continutul sau cu tipul de afacere pe care o detineti.
Atunci cand elaboram un logo pentru site, ne bazam pe preferintele clientului in privinta culorilor, a design-ului si tinem cont de sugestiile pe care acesta ni le furnizeaza. Colaborarea permanenta cu clientul, la fel ca si in celelalte situatii, devine un cuvant cheie in procesul de realizare a unui logo.

Responsive image
Responsive image

Integrare blog Wordpress

Daca aveti deja un website caruia doriti sa-i adaugati un blog, Decoweb poate face aceasta pentru dumneavoastra. Pastrand design-ul deja existent, vom instala blog-ul Wordpress la aceeasi adresa a site-ului (ex. www.site.ro/blog/). Singura conditie necesara este ca pachetul de gazduire pe care il detineti deja sa includa si o baza de date MySQL.